Prasečí Holocaust IV. slepá ulička

Slepá ulička

Buddha přijímá jako obětinu pouze květiny, nebo ovoce.

Tedy něco co je možné odejmout aniž bychom zabili živého tvora, rostlinu nebo strom.

Buddha nikdy nepřijme jako obětinu maso, krev, nebo odebraný život.

Démonické (pekelné) síly naopak takovéto obětiny upřednostňují.

Démoni se právě živí energií o nízkých vibracích, jako je bolest, strach, utrpení, závist nenávist apod.

(Tento článek je čtvrtým pokračováním série).

Jak tedy celý systém funguje?

Pokud začnete uctívat Temnou stranu (nazvěme je pro zjednodušení démony), pak Vaše budoucnost (rodina, společnost, či celá oblast) směřuje do tzv. slepé uličky. Pro zjednodušení rozdělím proces na několik fází:

Chudoba

– nejprve je člověk i démon slabý, člověku se nedaří, nemá peníze, chybí mu to, co se obecně nazývá blahobyt. Démon je také slabý, nemá energii kterou by použil na demonstraci své síly, na získání nové negativní energie, kterou nutně potřebuje k životu.

Smlouva

– člověk se obrací na démona s prosbou o pomoc, začíná ho uctívat, modlit se k němu a přináší mu obětiny ve formě masa.

Optimismus

– démon díky modlitbám a obětinám nabírá na síle. Již je schopen pro člověka ledacos zařídit. Člověku se začíná dařit, do jeho života přicházejí peníze, moc a vše se obrací k lepšímu.

Blahobyt

– nyní se zdá, že vše funguje naprosto správně a bezvadně. Démon je již silný a je schopen zajistit člověku velký přísun peněz. Člověk se domnívá, že přechod na uctívání Temné síly bylo to nejrozumnější, co kdy v životě udělal. Všichni zažívají blahobyt. Lidé okolo závidí a postupně začínají také přecházet k uctívání Temné strany.

Moc

– démon je již velmi silný a vyžaduje stále větší přísun kvalitnější energie, nejprve vyžaduje větší množství obětin, poté krev. Také vyžaduje větší a inteligentnější zvířata. Čím větší zvíře – tím více negativních emocí a energie je v jeho mase, či krvi.

Život

– nejvíce energie se uvolňuje v okamžiku smrti živého tvora. Démon v této fázi začne vyžadovat aby byly u oltáře obětovány životy. Zvířata velmi dobře cítí jejich konec a v okamžiku podříznutí se v jednom okamžiku uvolňuje obrovské kvantum energie spojené se strachem z bolesti a ze smrti. Tohle je pro Temnou stranu to nejvýživnější.

Žerty stranou

– v tuto chvíli již démon přestává být lidským sluhou a vše se přesunuje na rovinu obchodu. Něco chceš? Zaplať. Kolik?  Víc, víc, víc a víc. Cena za vykonanou službu je čím dál vyšší a démonem poskytovaný servis je horší a horší.

Nejvyšší oběť

– temná síla požaduje obětinu nejvyšší kvality. Zvířetem ho již nelze uplatit… V tomto bodě je již prolita lidská krev. Buď člověk sežene lidskou oběť, nebo démon začne likvidovat vše na čem člověk lpí (nabytý majetek, zdraví, nejbližší příbuzné atd.)

Tragický konec

– nyní již démon neplní žádná přání, ba ani člověku neposkytuje ochranu. Člověk musí pravidelně přinášet obětiny, jinak mu hrozí okamžitá likvidace. Každá civilizace, která se přiklonila k temné straně si prošla všemi těmito stupni  –  a poté zanikla…

Ve které fázi je nyní Thajsko?

Zatím to není tak špatné… Dokud se obětování masa nedostane na celonárodní úroveň a zvířata nejsou zabíjena přímo v klášterech, pak je to nebezpečné jen pro pár jedinců, či skupinek.

Přeji si aby tento čtvrtý článek ukončil sérii a již na toto téma nebylo o čem psát…

Odkazy:

Líbí se Vám tento článek? Pomozte nám realizovat další!

Objednáním ubytování nezaplatíte nic navíc a přesto přispějete na provoz webu.

Autor wendi

Webu THK - Thajsko - Kambodža věnuji téměř všechen svůj volný čas. Věřím, že se pro Vás stane zajímavým zdrojem informací nejen o THK, ale že dokáže pomoci i těm, kteří kráčí po Duchovní cestě. Pokud se vám moje práce líbí, můžete provoz webu podpořit přispěním jakékoliv finanční částky na bankovní účet THK č. 78-8767920247/0100. Finanční podpora je velmi důležitá nejen pro provoz webu, ale hlavně pro získávání nových informací. Děkuji w.

Doporučujeme

Dovoz do Thajska

Dovoz do Thajska

Co všechno si smí a nesmí běžný turista dovézt do Thajska? Dovoz do Thajska již …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *