Hadi v toaletní míse VIII.

Hadi v toaletní míse – fakt nebo mýtus?

Opravdovou noční můrou jsou vyprávěné příběhy lidí, jež si šli posedět na wc a do podvozku se jim zakousl had. Něco takového by asi nechtěl zažít nikdo. Je tedy had v toaletní míse je tzv. „městský mýtus“ nebo ne?

Bohužel se to opravdu občas opravdu stává… Ale proč?

Snad nikdo nepodezírá hady, že by s nějakou vrozenou zlomyslností čekali na člověka, aby ho vyděsili k smrti a způsobili mu palčivou bolest. Jak se do wc dostanou a proč se tam zdrží?

Pokud je toaleta napojena na čistící stanici, pak je skoro nemožné aby se had připlazil odpadní trubkou. Připlazit se může buď kanalizací, která je poškozená, nebo která vede jen pár metrů za roh do nejbližší stoky. Druhá možnost je, že had přeleze odpadním potrubím z vedlejšího bytu.

Nejčastěji had vleze do domu oknem, nebo dveřmi a to v době, kdy není nikdo doma a je vypnutá klimatizace. Hadi nemají termoregulaci a jediná možnost, jak se ochladit, je pouze koupelí ve vodě. Takový hadí návštěvník při prohlídce bytu zjistí, že jediná přístupná vodní hladina, je pouze v toaletní míse.

.

.

V květnu 2016 zažil Atthaporn Boonmakchuay opravdovou chlapskou noční můru. Při návštěvě toalety se třicetiosmiletému Thajci, zakousla třímetrová krajta do pindíka. Napínavá situace měla pro oba šťastný konec. Krajta se po třiceti minutách přetahování unavila a svůj stisk povolila. Thajec utrpěl pouze třícentimetrovou tržnou ránu a větší ztrátu krve. Krajtu poté záchranáři vysekali ze záchodové mísy a pustili na svobodu.

.

.

V červenci 2017 strávila noc v nemocnici čtyřicetidvouletá Phanarat Chaiboon. Příčinou byla krajta která se do ní zakousla na toaletě v jejím domě v Pattaya. Jen o několik dní později potkala další krajtu v té samé toaletě i její patnáctiletá dcera, když si šla do koupelny umýt ruce.

.

Krajta v Pattaya
Krajta v Pattaya

.

V červnu 2016 objevil dvacetisedmiletý Thajec ve své toaletě kobru. Naštěstí se nikomu nic nestalo a kobra byla převezena z jeho domu v Patum Thani do Queen Saovabha Memorial Institute v Bangkoku.

.

.

Moje osobní zkušenost je taková, že jsem nikdy v toaletní míse hada neviděl, nebo jsem si ho alespoň v tom fofru nevšiml…

.

Máte nějaké zajímavé zážitky s hady v Thajsku či Kambodži?

Podělte se o ně s ostatními.

Napište mi je do komentáře a já je zveřejním v samostatném článku.

Odkazy:

wendi – autor článku a průvodce Thajskem i Kambodžou

Líbí se Vám tento článek? Pomozte nám realizovat další!

Objednáním ubytování nezaplatíte nic navíc a přesto přispějete na provoz webu.

Autor wendi

Webu THK - Thajsko - Kambodža věnuji téměř všechen svůj volný čas. Věřím, že se pro Vás stane zajímavým zdrojem informací nejen o THK, ale že dokáže pomoci i těm, kteří kráčí po Duchovní cestě. Pokud se vám moje práce líbí, můžete provoz webu podpořit přispěním jakékoliv finanční částky na bankovní účet THK č. 78-8767920247/0100. Finanční podpora je velmi důležitá nejen pro provoz webu, ale hlavně pro získávání nových informací. Děkuji w.

Doporučujeme

Létající hadi

Létající hadi III.

LÉTAJÍCÍ HADI Tropická krajina jakou je Thajsko je opředena spoustou mýtů, výmyslů a nesmyslů, kterým …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *